Over mijzelf

Kelly Willemen – Hofs

 

Geboren in het Limburgse Meerssen ben ik al vanaf de middelbare school bezig met muziek. Het jaarlijkse school cabaret wakkerde mijn passie voor zingen aan, en vanaf dat moment staat zingen centraal in mijn leven.

Talent werd aangevuld met technische kennis en kunde m.b.v. zanglessen, vocal workshops, diverse masterclasses en logopedie. Na ervaring op te hebben gedaan in o.a. popkoren, een musical project, als akoestisch duo, een aantal eenmalige optredens, en met diverse bands ben ik eind 2008 gestart met mijn eigen project, We do Love… . Binnen We do Love… stond meerstemmige zang centraal. Sinds januari 2015 zing ik met veel plezier in musical zanggroep Prestige.

In 2010 ben ik gestart met het geven van zanglessen aan beginners en (semi-)gevorderden. Dit geeft mij de kans om op weer een hele andere manier bezig te zijn met muziek en anderen te helpen hun techniek te verbeteren en daarmee hun plezier in zingen nog meer te vergroten. December 2012 heb ik een training voor zangdocenten op het gebied van Complete Vocal Technique afgerond; een revolutionaire zangmethode, ontwikkeld door de Deense zangpedagoge Cathrine Sadolin. In 2015 heb ik mij verdiept in een andere methodiek en heb ik Level 1 & 2 van Estill Voice Training met succes afgerond.

Naast het geven van privé zangles, geef ik tevens groepsles aan kinderen (6 tot 13 jaar). Voor meer informatie hierover, zie www.musicality4kids.nl. In april 2012 was ik jurylid bij de halve finale van het Haarlems Zangfestival. Sinds december 2012 ben ik de dirigente van het kinderkoor “De Fonteintjes” van De Verrezen Christus in Voorburg.