Nieuws

06-12-2017: Zangles in Voorburg wordt Zangles in Leidschendam!

Na vele jaren van twijfelen – en na 10 jaar vol woongenot – hebben Tim en ik de keuze gemaakt om te gaan verhuizen naar een grotere woning, op een rustigere locatie. De keuzen is gevallen op een hoekhuis in Leidschendam Zuid, nabij de gezellige sluisjes. Hier hopen we onze zoon Luca een fijne, rustige jeugd te kunnen geven. Het is een echte woonwijk, met minder (hard rijdend) verkeer, minder geluidsoverlast van (en voor ;-)) de buren en hopelijk veel leeftijdsgenootjes op korte afstand. Voor ons betekent het dat we kunnen genieten van een ruimer huis en minder drukte om ons heen.

Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor mijn werk. Mijn lespraktijk verhuist met ons mee en ik ben heel blij dat ook veel van mijn huidige leerlingen lekker “meeverhuizen”! De maand januari zullen we druk zijn met de verbouwing en verhuizing, waardoor ik geen les zal geven in die maand. Er wordt in januari druk gebouwd aan een nieuwe lesruimte (binnenshuis), gebouwd als een zogenaamde doos-in-doos-constructie. Dit wil zeggen dat er als het ware een kamer in een kamer gebouwd wordt, om de geluidsoverdracht zoveel mogelijk te beperken. Per 1 februari zal ik mijn werk dan weer gaan oppakken, op de nieuwe locatie. Als het zover is zal ik foto’s plaatsen van de nieuwe lesruimte.

22-03-2017: Einde zwangerschapsverlof > nieuwe lesroosters/-tijden

Eind januari is onze zoon Luca geboren en momenteel geniet ik nog van mijn zwangerschapsverlof. Vanaf 1 mei ga ik weer starten met lesgeven, maar inmiddels ben ik wel weer begonnen met het herindelen van mijn tijd. Op maandagen ga ik geen les meer geven, zodat ik optimaal van mijn gezinnetje kan genieten. Dinsdag tot en met vrijdag blijf ik wel gewoon werken. Hopelijk lukt het weer om iedereen in te plannen op een dag en tijd waarop het hen goed uitkomt!

13-03-2017: Luca is geboren! 🙂

Op zaterdag 21 januari is onze eerste zoon Luca geboren. Het is een gezond, lief klein manneke en hij groeit als kool. Ook met mij gaat het inmiddels weer goed en ik kan nu genieten van mijn restje zwangerschapsverlof.

13-09-2016: Zwangerschapsverlof

In januari 2017 verwachten Tim en ik ons eerste kindje 🙂

Om de laatste weken van mijn zwangerschap gezond en rustig door te komen – en om de eerste weken met ons kindje voldoende aandacht en energie aan ons gezin te kunnen besteden – zal ik een tijdje stoppen met mijn lespraktijk. Mijn geplande zwangerschapsverlof zal ingaan vanaf maandag 26-12-16 (tweede Kerstdag) en lopen tot en met maandag 17-4-17 (eerste Paasdag), mits alles loopt zoals het hoort. In deze periode geef ik dus geen les, maar daarna zal ik mijn werkzaamheden weer gaan oppakken. Tegen het einde van die periode laat ik weer van mij horen om jullie zanglessen weer in te gaan plannen.

Ik hoop jullie tot de kerst nog vele zinvolle, leerzame, bevrijdende en blije zanglessen te kunnen geven.

Tot snel!

13-07-2016: GROOT en fijn nieuws 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=8nkmoO2DmR8

10-7-2015: Project HAPPY 🙂

In het voorjaar van 2015 ben ik bezig geweest met een muzikaal project waarbij ik van al mijn leerlingen (op dat moment) een geluidsopname gemaakt heb, en die samengesteld heb zodat ze samen klinken als één groot koor.

Iedere leerling heeft individueel één van de partijen ingestuurd en ingezongen (bij mij in de lesruimte), waarna alle opnames (met de hulp van Richard Fitzhugh) over elkaar heen gelegd zijn, waardoor er één geheel ontstaan is. Zodoende hebben al mijn leerlingen van dat moment samen onderstaand nummer tot stand helpen komen. Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt! Van elke leerling(e) die zijn of haar stem hieraan geleend heeft is een foto opgenomen in de college.

Het eindproduct kun je hier zien en beluisteren: https://youtu.be/9vglWuoEZRA

09-6-2015: De zomerconcerten staan weer voor de deur! 🙂

Poster

Over 3 en een halve week is het weer zover! Op zaterdag 4 juli zullen 49 stoere leerlingen wederom hun zangkunsten gaan vertonen in Het Veur Theater (vroeger theater Camuz).

Ook dit jaar weer is er ’s ochtends een voorstelling voor de jongste kinderen. Deze voorstelling start om 11.00 uur. ’s Middags om 16 uur start de voorstelling voor de volwassenen en oudere kinderen. Het belooft wederom een heerlijke, diverse en muzikale dag te worden. Voor € 7,50 kun je meegenieten van een ochtend of middag vol muziek. In de toegangsprijs zit een gratis drankje in de pauze inbegrepen.

Kaartjes voor beide voorstellingen zijn vanaf maandag 16-6-15 bij mij te bestellen. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar, dus verzeker jezelf van een plaats in het publiek en bestel snel kaarten! Stuur daartoe even een mailtje naar kelly@zanglesinvoorburg.nl. Je ontvangt van mij een bevestiging van je bestelling.

14-8-2014: Musicality 4 Kids heeft nog ruimte voor leerlingen

Op 3 september gaan de groepslessen van Musicality 4 Kids weer van start. In de groep jongste kinderen (5 tot en met 7 jaar oud) zijn nog plekjes beschikbaar, dus zingt uw kleine popster er thuis naar hartenlust op los of wilt u uw kind juist wat meer muzikaliteit bij brengen? Laat ze dan mee komen zingen bij Musicality 4 Kids! Meer informatie over de lessen vindt u op: www.musicality4kids.nl

12-8-2014: Terugblik Zomerconcerten 2014

Een maand geleden is het alweer, dat maar liefst 44 leerlingen van Zangles in Voorburg en Musicality 4 Kids kun talent demonstreerden in Het Veur Theater in Leidschendam. En wat een feestje was het weer! 🙂 Apetrots was ik, en ben ik nog steeds, op iedereen die daar toch maar even stond te zingen, in de spotlight, voor een volle zaal mensen. Stoer hoor!

De jongste deelnemers waren ’s ochtends aan de beurt. In een wervende voorstelling van een uur lieten zowel solisten als duo’s en groepjes hun vocale kunsten horen. En ja, soms waren de zenuwen wel een beetje te zien, maar wat het meest opvallend was is dat er zoveel plezier en enthousiasme van iedereen afstraalde. Mooi om te zien! Kinderen van 5 tot 15 jaar stonden te schitteren. Hieronder een aantal foto’s van hun optredens:

10500353_656723711089426_8251100206439052909_n10547617_656723464422784_3952243320533099131_nLet it go10537857_656723661089431_7511823362411220218_n10489618_656723647756099_7392390945815757335_nFlavia’s Middags was het de beurt aan de jongeren en de volwassenen. De zenuwen waren bij deze groep nog heftiger aanwezig dan bij de kinderen, maar mán wat deden ze het allemaal goed. Ik heb veel lovende woorden gehoord over de deelnemers en deelneemsters en terecht! Ook de afwisselende begeleiding (o.a. door vrienden en familieleden op gitaar) werd zeer op prijs gesteld. Hieronder ook een paar mooie plaatjes van de middagvoorstelling:

09 Aukje, Sylvana, Harmanda, Gaby, Hertha en Cynthia 19 Ik en Peter 24 Irma 25 Leo 26 Applaus! 18 Carla, Harm en ik

 

5-6-2014: Kaartverkoop Zomerconcerten gestart!

Over 5 weken is het weer zover! Op zaterdag 12 juli zullen mijn dapperste leerlingen wederom hun zangkunsten gaan vertonen in Het Veur Theater (vroeger theater Camuz).

Dit jaar is er ’s ochtends een aparte voorstelling voor de allerjongsten (kinderen van 5 tot 13 jaar oud). Deze voorstelling start om 11.00 uur. Kaartjes kosten € 5,- en een drankje na afloop is bij de toegangsprijs inbegrepen.

’s Middags om 16 uur start de voorstelling voor de leerlingen vanaf 14 jaar. Het belooft wederom een heerlijke, diverse en muzikale middag te worden. Voor € 8,- ben je erbij en geniet je in de pauze van een gratis drankje.

Kaartjes voor beide voorstellingen zijn bij mij te bestellen. Dus verzeker jezelf van een plaats in het publiek en bestel nu alvast kaarten! Stuur daartoe even een mailtje naar kelly@zanglesinvoorburg.nl.

13-12-2013: Zanggroep Den Haag zoekt nieuwe leden!

Op maandagavond geef groepsles aan een groepje/koortje (momenteel 7 vrouwen) in Den Haag. Vanaf januari is er plek voor één of twee nieuwe leden! Dus, ben je op zoek naar zangles, maar zing je liever niet alleen, en hou je van het zingen van meerstemmige arrangementen? Kom dan eens de sfeer proeven en een lesje meedoen!

Het meest belangrijke doel van de groep is genieten van het met elkaar zingen. Heb je al ervaring met zingen en / of meerstemmigheid dan is dat een pré, maar het is niet noodzakelijk! Ook het beheersen van het notenschrift is niet nodig.

Hoe de repetities eruit zien:

 • Algemene zangtechniek, oefeningen gericht op samenzang, en inzingen
 • Instuderen van meerstemmige arrangementen (diverse genres), veelal op basis van gehoor, waarbij hier en daar ondersteund door bladmuziek.
 • Doorzingen van liedjes uit eigen repertoire (veelal jazz en pop), zonder meerstemmigheid, om even lekker samen te zingen.

De lessen/repetities duren anderhalf uur en vinden plaats in het centrum van Den Haag (19.30 tot 21.00 uur).

Lijkt het je leuk?! Neem even contact met me op, zodat we een proefles kunnen inplannen om een keertje te proberen.

06-11-2013: Nieuwe lesruimte in gebruik genomen!

Het heeft een paar weken langer geduurd dan gehoopt, maar sinds vorige week is mijn nieuwe lesruimte in de achtertuin dan toch eindelijk ik gebruik! Vanaf maandag 28-10 geef ik les in een vrijstaande, goed geïsoleerde lesruimte in mijn achtertuin. Deze heeft een eigen opgang en is te bereiken via de ingang naar de schuurtjes (in de Zegtruststraat).

In de nieuwe lesruimte hebben mijn leerlingen en ik alle rust en vrijheid om te werken aan de stem, zonder daarbij afgeleid te worden door geluiden van buitenaf, en kan er naar hartenlust voluit gezongen worden!

            

17-07-2013: Start kaartverkoop Zomerconcert!

Nog een paar weken en dan is het weer zover! Op 24 augustus 2013 gaan enkele dappere leerlingen weer kun zangkunsten vertonen in Het Veur Theater (vroeger theater Camuz). Verzeker jezelf van een plaats in het publiek en bestel nu alvast kaarten. Voor €7,50 geniet je van een muzikale middag met een gratis drankje in de pauze. De voorstelling start om 16.00 uur.

Kaarten bestellen doe je hier!

04-07-2013: Data Be LOUD bekend!

De zomervakantie staat voor de deur en daarmee gaan ook de zomercursussen binnenkort van start. De data voor de cursus Be LOUD zijn als volgt:

– dinsdag 16-7 vanaf 19.00 uur
– dinsdag 23-7 vanaf 19.00 uur
– dinsdag 30-7 vanaf 19.00 uur
– dinsdag 20-8 vanaf 19.00 uur

De workshops zullen gegeven worden in de parochiezaal van De Verrezen Christus, op de Fonteijnenburghlaan 36, 2275 CZ te Voorburg.

Er zijn nog een paar plekken vrij, dus meld je snel aan en ZING MEE!!

————————————————————————

10-06-2013: Zingend de Zomer door! Nieuwe cursussen

In het kader van Zingend de Zomer door bied ik gedurende deze zomervakantie 3 verschillende cursussen/masterclasses aan. Zo kun je deelnemen aan:

 • Zingen: in een notendop (voor nieuwelingen of als opfrisser) – Een individuele cursus, waarin de basistechnieken van het zingen aan bod komen in 5 lessen. Leuk voor de beginneling en tevens leuk om cadeau te doen aan iemand die van zingen houdt.
 • Be LOUD!! – In de workshop Be LOUD!! gaat het vanzelfsprekend over zingen met volume! Dus, als je tijdens je privélessen of tijdens het oefenen thuis niet durft voluit te zingen is dit dé cursus voor jou! In deze workshop ga je samen met andere daredevils de strijd aan met de decibellen.
 • Vocal and Musical Harmony – In deze masterclass maak je kennis met, en ga je leren van, andere getalenteerde zangers en zangeressen. De nadruk ligt in deze masterclass op meerstemmigheid en het gebruik maken van elkaars kwaliteiten op muzikaal vlak. Perfect voor wie wel eens samen met anderen muziek wil maken.

Klik op de naam van een cursus om een PDF-documentje te openen, waarin van alle cursussen een korte omschrijving en praktische informatie te vinden is. Voor alle cursussen geldt dat ze plaatsvinden in de periode zomervakantie (startend op 22-juli), met afsluitend (optioneel) deelname aan het Zomerconcert. Jezelf aanmelden voor een cursus kan door een mailtje aan mij te sturen met daarin de naam van de cursus en jouw beschikbaarheid in de zomer. Inschrijving geschied op volgorde van aanmelding en vol = vol, dus twijfel niet te lang! Inschrijven kan tot 1 juli.

Ik hoop uiteraard wederom op vele enthousiaste deelnemers, om samen een muzikale zomer mee tegemoet te gaan!

22-04-2013: Uitbreiding lestijden

Vanaf 1 april j.l. heb ik mijn beschikbare lestijden kunnen uitbreiden. Sindsdien geef ik ook op maandag en woensdag les. Beschikbare les-momenten zijn sindsdien:

 • maandagmiddag en – avond
 • dinsdagochtend en -avond
 • woensdagochtend en -middag
 • donderdagochtend, -middag en -avond
 • vrijdagochtend en -middag

———————————————————————

10-12-2012: Feestdagen Special

Op zoek naar een muzikaal Kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Goede voornemens op het gebied van zingen voor 2013? Maak dan nu gebruik van de Zangles in Voorburg Feestdagen Special en gun jezelf of een ander zangles voor slechts € 27,50 per les (60 min.)!

Kom je in januari langs voor een proefles dan kun je gebruik maken van de Feestdagen Special en ontvang je de proefles en een strippenkaart voor 5 vervolglessen voor een totale prijs van € 165,-  (betaling per overschrijving na afloop van de proefles). Indien je na de proefles besluit toch geen gebruik te maken van de vervolglessen dan betaal je voor de proefles het normale proeflestarief van €17,50.

De strippenkaart kan ingezet worden voor 5 lessen op reguliere basis en is één jaar geldig.

Voor jongeren (18 tot 21 jaar) geldt het jeugdtarief en is de Feestdagen Special verkrijgbaar voor € 147,50.

———————————————————————

25-09-2012: Basiscursus Zang I – meld je nu aan!

Hou jij van zingen en zou je graag de basistechniek onder de knie krijgen? Speciaal voor jongeren (13 – 18 jaar) organiseer ik de basiscursus zang I. Gedurende deze 10weekse cursus leer je alles over gezond stemgebruik en wat daarbij komt kijken. Verder gaat de cursus in op de verschillende manieren waarop je je stem kunt gebruiken, waardoor je veelzijdiger wordt in je klank. Zo leer je er o.a. subtiel en zacht te zingen, maar ook te knallen qua volume! Er wordt sowieso aandacht besteed aan: de anatomie van de stem, ademhaling, de basisprincipes, de 4 stemfuncties, interpretatie en presentatie. Uiteraard leer je niet alleen verschillende technieken, maar is er ook ruimte om zelf liedjes te zingen, zowel solo als met de groep. In de keuze van genres/stijlen worden geen beperkingen opgelegd; alles kan!

Basiscursus zang I maakt onder andere gebruik van de zangmethode Complete Vocal Technique. Bij deze methodiek staat de zanger(es) centraal en gaat men er van uit dat alle geluiden die de zanger(es) wenselijk acht op een gezonde manier te produceren zijn, mits er gebruik wordt gemaakt van de juiste technieken.

De cursus is bedoelt voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar en zal gegeven worden in een kleine groep (maximaal 8 personen). De cursus bestaat uit 10 lessen en de kosten bedragen € 112,50 per persoon. Voor meer informatie of om je aan te melden, bel of mail met Kelly: 06 29607703 of kelly@zanglesinvoorburg.nl

———————————————————————–

21-09-2012: Terugblik op het Zomerconcert

Het is alweer een tijdje geleden en alweer herfst inmiddels, maar toch wilde ik nog even iets schrijven over het Zomerconcert dat op zaterdag 18 augustus j.l. plaatsvond. Wat een feestje was dat zeg! Ik ben ontzettend trots op alle deelneemsters die zichzelf die middag hebben gepresenteerd aan hun familie, vrienden en andere belangstellenden!! Iedereen heeft het, ondanks dat de zenuwen er bij iedereen goed in zaten, hartstikke goed gedaan en mag dan ook trots zijn op zijn eigen prestatie. Ook het publiek, dat gelukkig in volle getalen gekomen was, was ontzettend enthousiast. Mooi hoor, zo’n volle zaal vol met trotse en ontroerde ouders, geliefdes, broers en zussen, kinderen, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden!

Nogmaals mijn dank voor een ieders inzet en voor jullie mooie woorden van dank. Hieronder een kleine selectie uit de gemaakte foto’s van alle deelnemers. Ik kijk uit naar het volgende leerlingenconcert!!

 

—————————————————————————————————————————-

30-07-2012: Kaartverkoop Zomerconcert van start!

Op zaterdag 18-8 organiseert Zangles in Voorburg wederom haar Zomerconcert! Tijdens deze voorstelling laten 18 leerlingen (zowel kinderen als volwassenen) van Zangles in Voorburg en Musicality 4 Kids hun zangkunsten horen in de theaterzaal van Theater Camuz.

Wilt u erbij zijn? Bestel dan gauw kaartjes door een email te sturen aan kelly@zanglesinvoorburg.nl. Kaartjes kosten €5,- en worden (gezien het beperkte aantal plaatsen) in eerste instantie enkel in de voorverkoop verkocht, dus wees er snel bij!

Zangles in Voorburg Zomerconcert 2012
Theater Camuz, Damlaan 44
2265 AP Leidschendam

Zaterdag 18 augustus 2012
Aanvang: 16.00 uur
Kaartjes: € 5,- per stuk

———————————————————————–

25-4-2012: Inschrijvingen Zomercursus 2012 van start!

Nog geen plannen voor de zomervakantie? Heb jij altijd al eens (beter) willen leren zingen, maar geen tijd voor lessen op reguliere basis? Schrijf je dan nu in voor de Zomercursus 2012 – Zingend de Zomer door!

Geniet van 6 muzikale weken waarin je de de basis van een gezonde zangtechniek leert ontdekken en inzetten tijdens het zingen van nummers uit diverse genres. Tevens zal worden gewerkt aan podiumpresentatie. Als kers op de taart kun je op zaterdag 18 augustus je kunsten laten horen en zien tijdens het zomerconcert in de theaterzaal van Theater Camuz!

Klik hier voor meer informatie.

———————————————————————–

13-4-2012: Musicality 4 Kids

Vanaf 8 mei start ik met een nieuw initiatief, onder de naam Musicality 4 Kids: zangles in groepsverband  voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. De lessen zullen, startend na de meivakantie, elke dinsdagmiddag worden gegeven in de grote zaal van het Wijkcentrum Agora in Voorburg West. Een mooie manier om jonge kinderen hun stem als instrument te laten ontdekken en te bekijken wat zangles hen opleveren kan. Kijk voor meer informatie op: www.musicality4kids.nl.

———————————————————————

19-3-2012: Lentevoordeel

Profiteer nu van lentevoordeel!! Maak een afspraak voor een proefles en betaal slechts 5 euro! Actie is geldig tot 15 april a.s..

———————————————————————

5-3-2012: Gratis proefles voor kinderen (8-18 jaar)

Ten aanzien van de zanglessen voor kinderen tot 18 jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd.
Zo zijn de lessen verkort naar 45 minuten en is het tarief verlaagd naar €25,- per les. Tevens zijn de betalingscondities gewijzigd en kunnen kinderen tot 18 jaar terecht voor een gratis kennismaking en proefles. Klik hier voor meer informatie omtrent de nieuwe regelingen.

———————————————————————

5-2-2012: Februari; de maand van de liefde

Op 14 februari is het weer de dag van de liefde: Valentijnsdag. En natuurlijk wil je je geliefde dan verwennen met een cadeau dat hij of zij altijd al wilde krijgen. Houdt jouw Valentijn van zingen en wil je hem/haar eens een muzikaal cadeau geven? Of misschien ben je zelf wel van plan een serenade te verzorgen voor jouw Valentijn, maar kun je nog wel wat zangtips gebruiken….

De gehele maand februari staat bij Zangles in Voorburg in het teken van de liefde. Maak gebruik van de Valentijnsactie en doe jezelf of een ander een introductie in zangtechniek cadeau.

Een speciale Valentijns-cadeaubon is gedurende de maand februari verkrijgbaar (6 maanden geldig). De bon geeft recht op 3 zanglessen (1 proefles en 2 vervolglessen), waarin je de basis van zangtechniek leert en deze gaat toepassen tijdens het zingen van jouw favoriete liedjes.

Kosten volwassenen (21 jaar of ouder): € 80,-
Kosten jongeren (jonger dan 21 jaar):  70,-

———————————————————————

29-11-2011: Feestdagen Special

Op zoek naar een muzikaal Sinterklaas- of Kerstcadeau voor jezelf of iemand anders? Maak dan nu gebruik van de Zangles in Voorburg Feestdagen Special en gun jezelf of een ander zangles voor slechts € 27,50 per les (60 min.)!

Kom je in 2011 nog langs voor een proefles dan kun je gebruik maken van de Feestdagen Special en ontvang je de proefles en een strippenkaart voor 5 vervolglessen voor een totale prijs van € 165,-  (betaling per overschrijving na afloop van de proefles). Indien je na de proefles besluit toch geen gebruik te maken van de vervolglessen dan betaal je voor de proefles het normale proeflestarief van €17,50.

De strippenkaart kan ingezet worden voor 5 lessen op reguliere basis en is één jaar geldig.

Voor jongeren tot 21 jaar geldt het jeugdtarief en is de Feestdagen Special verkrijgbaar voor € 150,-.

———————————————————————

23-8-2011: Terugblik Zomerconcert 20 augustus 2011

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Tien van mijn meest stoere leerlingen gingen optreden tijdens het Zomerconcert in TheaterCafé Camuz. De muzikale middag was in ieders ogen een zeer groot succes!

Vanaf 13 uur kwamen ze met gespannen gezichten binnen druppelen en gingen aan de slag met de soundcheck. Enkele van hen gingen een lied zingen dat begeleid werd door een pianist met wie ze nog nooit eerder hadden kunnen oefenen, dus dat was extra spannend! Maar gelukkig is ook dat allemaal goed gekomen en waren we binnen een uurtje klaar met de soundcheck.

Vanaf 14 uur waren vrienden, familie en belangstellenden welkom en om half 3 gingen we van start. Alle deelnemers waren  – zonder uitzondering – erg zenuwachtig van te voren, maar gelukkig ging het bij iedereen hartstikke goed! Uiteraard spelen bij de eerste keer zingen voor publiek de zenuwen een rol, maar iedereen heeft zich er prima doorheen geslagen en een mooie prestatie neergezet.Het is een hele diverse muzikale middag geworden, vol leuke, knallende, ontroerende en vrolijke optredens.

Binnenkort zal ik enkele videofragmenten van de optredens op de website plaatsen.

Ik ben hartstikke trots op alle leerlingen die het aangedurfd hebben zichzelf afgelopen zaterdag te presenteren en bedank hen hierbij nogmaals daarvoor! Tevens dank aan alle belangstellenden die aanwezig waren. Jullie waren een fijn, intiem, enthousiast publiek. Het was een super gezellige, toffe middag en zeker weer voor herhaling vatbaar!!

———————————————————————

28-5-2011: Zomercursus: Zingend de zomer door (vanaf  17 euro p.p. per les)

 • Zingen tijdens de zomervakantie: week 27 t/m 33
 • Intensieve zangcursus (7 lessen van 60 minuten)
 • 7 weken lang individuele zanglessen (tevens mogelijk in duo-verband), waarin je alle grondbeginselen van het zingen leert.
 • Afsluitend optreden tijdens het zomerconcert in Theatercafé Camuz (20 augustus 2011)*
 • Kosten volwassenen:  200 euro.  Bij les in duo-verband 135 euro p.p.
 • Kosten jeugd  < 21 jaar: 175 euro. Bij les in duo-verband 120 euro p.p.
 • Cursusgeld te voldoen per overschrijving, voorafgaand aan de eerste les
 • Inschrijven vóór 4 juli 2011

Cursusinhoud:

 • Les 1: Introductie, houding, lage (buik)adem, steun vinden
 • Les 2: Steun opzoeken en handhaven, spanning versus ontspanning
 • Les 3: Twang, volumebeheersing
 • Les 4: Stemfuncties, deel 1
 • Les 5: Stemfuncties, deel 2
 • Les 6: Interpretatie, uitstraling en microfoontechniek
 • Les 7: Presentatie en microfoontechniek

Afsluitend volgt het Zangles in Voorburg Zomerconcert in Theatercafé Camuz*, waar alle leerlingen hun opgedane kennis, vaardigheden en ervaring kunnen laten horen aan elkaar, hun vrienden en familie en belangstellenden.

Bel of mail voor meer informatie: info@zanglesinvoorburg.nl of 06-29607703.

* facultatief en bij voldoende aanmeldingen

———————————————————————

13-5-2011: Lentevoordeel

Profiteer nu van lentevoordeel!! Kom je in de maand mei langs voor een proefles, dan betaal slechts 5 euro!